6988544923,6988932241 Άγιος Σπυρίδων, Κατερίνη hliaszkagias@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΖΚΑΓΙΑΣ | Χωματουργικές Εργασίες Κατερίνη Πιερίας


Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των χωματουργικών εργασιών, η επιχείρησή μας “ΖΚΑΓΙΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη Πιερίας, είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία της ανατεθεί.

Θέτοντας σε προτεραιότητα τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας και με εφόδια τον σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε αλλά και την πείρα μας, μπορούμε να αναλάβουμε και αν φέρουμε σε πέρας ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο δίνοντας έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου
  Βελτιώσεις εδάφους
  Μεταφορές μπαζών κ.α.
 
 
 
 
Τρύπες σε περιβόλια με αρίδα ή με σφυρί

Διαθέτοντας τα ιδανικά οχήματα, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τρύπες σε περιβόλια για ακτινίδια, τσιμεντοκολώνες κ.α.
 
 
Χωνεμένη Κοπριά

Διαθέτουμε χωνεμένη κοπριά η οποία αποτελεί την ιδανική τροφή για τα δέντρα. Με ένα τηλεφώνημα αναλαμβάνουμε να σας προμηθεύσουμε άμεσα με χωνεμένη κοπριά, στην ποσότητα που την χρειάζεστε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ
& ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣΗ εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, η εμπειρία ετών στις χωματουργικές εργασίες και η πιστή τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων σας εγγυώνται υπεύθυνα αποτελέσματα, συνέπεια και αξιοπιστία στη συνεργασία μας.

Επιθυμώντας να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, αλλά και να αποτελούμε την καλύτερη επιλογή στον χώρο των χωματουργικών εργασιών, δεν παύουμε να επενδύουμε σε κατάλληλο εξοπλισμό. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική ή σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κατερίνη και όλη την Πιερία.