6988544923,6988932241 Άγιος Σπυρίδων, Κατερίνη hliaszkagias@gmail.com
Search Close
hero image
 
 
 
 
 
 
ΖΚΑΓΙΑΣ
Χωματουργικές Εργασίες Κατερίνη Πιερίας


Η επιχείρησή μας “ΖΚΑΓΙΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Πιερία και πιο συγκεκριμένα στην Κατερίνη, δραστηριοποιείται από το 2000 με χωματουργικές εργασίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλο το νομό Πιερίας.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και εξειδικευμένους χειριστές, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας, οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε και καθαρισμούς οικοπέδων και αγροτεμαχίων, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει τρύπες σε περιβόλια με αρίδα ή με σφυρί.

Παράλληλα, η επιχείρησή μας διαθέτει και σας προσφέρει χωνεμένη κοπριά που αποτελεί την ιδανική λύση για δέντρα, ακτινίδια και κήπους. Με δικά της φορτηγά αναλαμβάνει να την μεταφέρει στο σημείο που επιθυμείτε εξυπηρετωντας άμεσα όλη την Πιερία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με μεράκι για την δουλειά μας 

και επιμονή στη λεπτομέρεια ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, μηχανικούς, εργολάβους, τεχνικές εταιρείες κ.α. ενώ μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας, έχει αναλάβει και φέρει σε πέρας με απόλυτη επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό έργων. Έτσι έχει καταφέρει να αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές σε χωματουργικές εργασίες σε όλη την Πιερία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική ή σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κατερίνη και όλη την Πιερία.